donderdag, april 30, 2009

Klimmen


In augustus 2006 ben ik in Wageningen gaan wonen voor mijn studie. Bij het sportcentrum zag ik een klimwandje staan en ik was er direct van overtuigd dat klimmen mij prima zou bevallen als nieuwe hobby en dat ik me zeker niet zou beperken tot dit wandje op het sportcentrum. Nadat ik in het trotse bezit was van een sportkaart werd ik in september dat jaar lid van de Wageningse Studenten Alpen Club (WSAC) Ibex.
Bij Ibex heb ik de cursussen indoor voorklimmen, outdoor voorklimmen en adventure klimmen gevolgd en via de NSAC heb ik de alpiene cursussen CI (2007) en CII rots (2008) gedaan, een cursus ijsklimmen (2009) en tourskiën (2009). Verder ben ik bezig met de opleiding sportkliminstructeur indoor voorklimmen en werk ik als kliminstructeur voor het bedrijf Mountain Network.
Vele dagen, weekenden en langer ga ik naar onze buurlanden en de Alpen om daar te klimmen, sinds we in Nederland geen rotsen hebben maar gelukkig wel klimhallen. Van deze klimtripjes heb ik veel foto’s en de mooiste daarvan zal ik op dit blog zetten.

1 Comments:

Anonymous anneke d said...

nou zeg, dat werd tijd!!!

vrijdag, 01 mei, 2009  

Een reactie plaatsen

<< Home